Klubben

En stemningsrapport fra Styret og Administrasjonen

Av: Kim Anders Aas  |  Publisert: 19. april 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Oppdatering fra styret og administrasjon på Kjekstad GK

Dette er det første av jevnlige oppdateringer fra styret og administrasjon på Kjekstad GK. Tanken bak er at vi ønsker at flere skal komme nærmere inn på hva som skjer.
Styre og stell i klubben vår bør være så åpent og transparent som mulig.

I skrivende stund, så smelter snøen sakte men sikkert. Dagene blir lysere og lysere, og de aller fleste av oss klør mer og mer etter å komme i gang med golfen på Kjekstad.
Noen tyvstarter på allerede åpne baner andre steder i verden, imens andre sitter tålmodig å venter på klarsignal fra Bjørn om at Kong vinter har gitt opp for i år.  
Driving-rangen er allerede åpen, og jeg har observert at det faktisk er fylt opp av ivrige golfere.  Det er et vakkert syn å se hver og en av oss «svinge med den svingen vi har».

Det nye klubbhuset vårt er nå nesten ferdig. Jeg må virkelig få understreke hvor stolt jeg er over dette praktbygget.
Denne vinteren og våren har det vært svært høy aktivitet og mange ressurser har jobbet veldig hardt for å få på plass bygget i tide. Administrasjon og ansatte har jobbet under stort press for å rekke frister og jeg er virkelig imponert over alt de har fått til. Vi hadde heller ikke fått til dette uten den enorme hjelpen vi har fått av Erling Nilsen. Tusen takk skal dere ha alle sammen.   
Det gjenstår fortsatt noe arbeid og pyntearbeider både ute og inne, men det blir bare vakrere for hver dag som går.

Barn og unge er fremtiden for klubben vår. Golf er en fantastisk idrett for mennesker i alle aldre, og jo tidligere man starter, jo mer golf får man opplevd. ??
I den forbindelse, så er det under årets vedtatte budsjett bestemt at dette er noe vi skal satse mer på. Vi ønsker at det skal være fullt av barn og unge i lek på og rundt klubben vår. Vi ønsker å øke trenerressursene, og vi skal få til et høyt aktivitetsnivå og fristende tilbud for nybegynnere og de litt mer erfarne.
På Kjekstad, så er fellestreningene gratis for alle juniorer. Det samme er baller på driving-rangen.  Fra og med i år, så vil fellestreningene våre gå gjennom hele året. Sommer som vinter.
Så «spre det glade budskap» og få med dere barn i alle aldre til å melde seg inn, og på fellestreningene.  https://kjekstad-gk.no/juniorer/oversikt-kurs-og-trening-2019
 
Avslutningsvis, så vil jeg få ønske alle en herlig vårsesong. Jeg håper dere alle sammen er like stolte som jeg er over banen og klubben vår.  Ta med dere venner og kjente. Vis frem til dem alle sammen hvor fint vi har det på Kjekstad.
 
Dette var der aller første av mange nyhetsbrev som vil komme med jevne mellomrom fremover.  Her vil vi belyse fokusområder for styret og klubb så godt vi kan, og vi vil dra med oss så mange vi kan i vårt arbeid for fremtiden til  klubben vår.  
 
Med vennlig hilsen fra styret og administrasjon
Kim Anders Aas
Styrets leder
Driving range 20190412