Klubben

Gimmie - hele Norges ­golf-app

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 1. november 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi minner om Gimmie som nå blir mer og mer utbredt blant golfere

Norges Golfforbund har tidligere i år lansert Gimmie, en ny app til bruk for alle medlemmer av norske golfklubber. 

Her kan du blant annet bestille starttid, levere scorekort og få justert handicap gjennom tilgang til GolfBox. Baneguide med GPS er også inkludert.

Appen er laget av danske GLFR i samarbeid med GolfBox på oppdrag fra Norges Golfforbund, og den er gratis for alle som er medlem i en golfklubb tilsluttet NGF.

I app'en kan du også forhåndsregistrere deg til golfrunden som er booket allerede når du er 2 km unna klubben. Vi ønsker å teste ut denne løsningen i en prøveperiode fremover for 18-hullsbanen i app'en. Du kan også registrere din ankomst på vår automat som står utenfor Proshop/kafe. Både app og automat virker også utenfor åpningstiden til proshop/kafe. I åpningstidene til Proshop/kafe ønsker vi selvsagt at du registrerer deg her. I Proshop/kafe møter du blide og serviceinnstilte ansatte som sørger for at du blir klar til golfrunden smiley.

Gimmie laster du ned i App Store eller Google Play. På sikt vil Gimmie erstatte den eksisterende GolfBox-appen. GolfBox på nett kan brukes akkurat som tidligere.
 
For App Store:
https://www.glfr.com/gimmie/ios?utm_source=kjekstad-golfklubb&utm_medium=badge_link&utm_campaign=gimmie_dl

For Google Play:
https://www.glfr.com/gimmie/android?utm_source=kjekstad-golfklubb&utm_medium=badge_link&utm_campaign=gimmie_dl

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her