Klubben

Har du lyst til være med på trener kurs sesongen 2022

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 7. februar 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi kan blant annet tilby Trener1 kurs i regi av Norges Golfforbund. Dette passer bra for ivrige junior foreldre eller juniorer som ønsker å lære litt mer om hva riktig trening består av. Praksis i klubben er også inkludert.

Ønsker du å bli en viktig trener ressurs i klubben?

Har du lyst til å bli en del av trenerteamet vårt? Vi kan blant annet tilby Trener1 kurs i regi av Norges Golfforbund. Som trener ressurs så får du muligheten til å bistå hovedtrener med opplæring av nye golfere og treninger for barn og unge. Kjekstad golfklubb er blitt en stor klubb med mange medlemmer, noe som gjør at etterspørselen på trenere har blitt større. 

Fra Norges Golfforbund: Trener 1 er første nivå i trenerløypa. Fokus er på innlæring og deltakelse. Trener 1 er starten for alle som ønsker å påbegynne en trenerutdanning og bli frivillig trener i klubben. 

Sammen med trener 1 tilbyr også NGF Ungdomsdriven.

UNGDOMSDRIVEN 2022 er et av NGFs satsingsområder og utviklingsprogram for å engasjere ungdom i alderen 15–19 år til en trener og lederfunksjon i klubb. Utviklingsprogrammet består av tre helgesamlinger, to samlinger regionalt og en samling sentralt + praksis i egen klubb. Programmet er satt sammen av Trener 1 og «Lederkurs for ungdom». Kurset skal forberede deltakerne på trener- og lederverv i ulike deler av klubb og organisasjonsarbeid. Utviklingsprogrammet for ungdom er unikt i golf og norsk idrett for øvrig.


Kontaktinformasjon: 
Daglig leder: 
Bjørn Lohne 
Tlf: 473 07 990
E-post: post@kjekstad-gk.no

eller 

Hovedtrener: 
Svein Nummestad Hansen
Tlf: 979 45 366
E-post: svein@kjekstad-gk.no
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her