Klubben

Jentene på Kjekstad Golfklubb slår til

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 17. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Ikke alt er som før i disse tider....

Jentene på Kjekstad har fått "morsomme" ekstraoppgaver i forbindelse med koronavirus smittefaren. Kjekstad har som kjent innført strengere tiltak enn det som er minstekravet i forbindelse med smittefaren. Mange av våre besøkende har lagt merke til dette, og vi får mye skryt.

Bente (til venstre på bildet), som er ansvarlig for proshop/kafe/simulatorsenter, har i tillegg fått ansvaret for at alle bøtter benyttet på range blir vasket og desinfisert. Rachel (til høyre på bildet), som er hovedtrener, har i tillegg fått ansvaret for at alle ballene blir plukket og vasket på range. Hun er etter hvert blitt dyktig til å kjøre traktoren også, selv om den har en gammeldags utfordrende gearkasse.

Kjekstad Golfklubb er meget stolt over å ha medarbeidere som til de grader virkelig trår til når det trengs. De fleste jobber ekstremt mye for tiden med ekstratiltak for å overholde sikkerheten og kvaliteten på anlegget. Det tror vi alle medlemmer og gjester setter stor pris på.

For ordens skyld må det også nevnes at samtlige andre ansatte også står på ekstra mye i disse tider.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her