Klubben

Kafe Asylet - ny samarbeidspartner

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 14. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kjekstad GK ønsker Kafe Asylet hjertelig velkommen som ny samarbeidspartner fra 2022. Kafe Asylet finner du midt på Grønland - en av Oslos mest spennende bydeler.

Kafe Asysel har blitt en ivrig samarbeidspartner i Kjekstad GK fra og med 2022.

Både eiere og ansatte har golfsportens helsebringene effekt i fokus. De har denne måneden hatt samtlige ansatte på nybegynnerkurs hos vår hovedtrener Svein Nummestad Hansen. Noe de var meget godt fornøyd med.
Kafe Asylet har (uoppfordret) lovet et gavekort pålydende 2 500,- i premie til vår Sommer eclectic konkurranse. Premien skal trekkes blant de 5 spillerne som har spilt flest runder i løpet av juli.

Nedenfor er litt info om Kafe asylet, som du også finner på www.asylet.no.  

Kafe Asylet ligger i Grønland 28; midt på Grønland - en av Oslos mest spennende bydeler.

Huset vårt ble bygget som kjøpmannsgård i ca 1730, og har en rik historie. Det ble drevet barneasyl her fra 1840 til 1865 - da ble gården kjent som "Asylet på Grønland". Huset er også kjent fra romanen "Asylet" av Elias Kræmmer/Anthon B. Nilsen; der forfatteren beskriver bygningen og dens beboere. Huset var sykehus 1868–1903. I perioden 1903–1965 huset bygningen et aldershjem. Det har også fungert som tinghus og banklokaler. Bygningen ble fredet i 1967 og har vært bydelshus siden 1982.

Vi har drevet Kafe Asylet siden oktober 1993. Vi serverer tradisjonell norsk mat, med fokus på kjøtt, fisk, og hjemmelagde desserter. Vi bruker lokale råvarer av høy kvalitet og dere kan være sikker at våre ingredienser er de beste. Vi er stolte av å kunne servere kjøtt fra noen av de fineste produsentene i Norge – Strøm- Larsen, fisk fra en av de eldste familiebedrifter - Laks & Vildt, og Norsk premium fløteis fra iskremfabrikken til Kulinaris på Kolbotn.

Vi på Asylet er stolte av huset vårt og tradisjonene vi holder i hevd. Vi håper du vil trives som gjest hos oss!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her