Kjekstad Golfklubb - Nå blir det åpent hele året

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 25. september 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Enda en ny positiv aktivitet kommer på plass allerede i år

Vårt simulatorsenter er under bygging i disse dager, og det er mange personer involvert i dette. Det er firmaer, ansatte og medlemmer på dugnad som holder på mest. Det har vært litt vanskelig å kalle inn til "stordugnad" for medlemmene i dette arbeidet, da det er mye fagkompetanse som må til. Som eksempel må størstedelen av elektro delen være installert av sertifisert firma.

Våre simulatorer er av type aboutGOLF, og skal være en av de beste på markedet i dag. De er spesielt gode på nærspill delen. Vi installerer tre "store" simulatorer i vårt simulatorsenter.

Åpningen av simulatorsenteret er planlagt: Mandag 4. november 2019 kl. 09:00.

Det som er fantastisk med vår nye klubbhusløsning er at vi nå får samlet proshop, kafe og simulatorsenter i samme hus og plan. Dette er også en vesentlig bidragsyter til at vi nå tør å satse på helårlig åpent for alle tre enhetene. smiley

Forhåndsbestilling av simulatortid har allerede startet for våre komiteer og grupper. De grupper eller personer som ennå ikke har reservert tid burde gjøre dette så snart som mulig, da det allerede begynner å fylles opp. Forhåndsbestilling gjør du til Bente på proshop@kjekstad-gk.no eller på telefon 908 210 10, eller at du stikker innom.

Vi vil også prøve å arrangere mange andre sosiale aktiviteter i vårt nye flotte klubbhus i vinter (ikke bare simulator). Her vil våre komiteer også få et ansvar for å arrangere etter hvert. Dette kommer vi mer tilbake på senere.

Bildene nedenfor viser litt fra snekringen i simulatorsenteret.