Klubben

Kjekstad juniorer deltar i Norgesmesterskapet

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 8. august 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Alt klart for våre to beste juniorer, Tina og Daniel i NM, som starter på Sola golfbane torsdag

Når starskuddet går for de 120 spillerne som er klare for NM, er det spesielt 2 spillere vi skal følge ekstra godt med på. Daniel Barth Aas i Herreklassen (85 spillere) og Tina Mazarino i Dameklassen (35 spillere). Begge vil gjøre det de kan får å få en finger på kongepokalen. Konkurransen arrangeres fra torsdag og frem til søndag på Sola.
 
En lang og tøff turnering  over 72 hull, og skal vi tro meteorologene blir det ikke det været vi har hatt her på Østlandet i sommer. Det skal blir regn, regn og regn. Kanskje med avbrudd av litt lyn og torden. Vi kan jo alltids håpe at de tar feil.
 
Våre 2 unge juniorer, som begge er inne i sitt 18. år har vist at Kjekstad kan fostre gode og talentfulle golfere. Daniel er ranket som nr 6 i Herreklassen og Tina som nr 7 i Dameklassen. De har begge trasket rundt på Kjekstad siden 6/7 årsalderen og kan se tilbake på mange flotte prestasjoner Nasjonalt og Internasjonalt.
 
Nå har de ett år igjen av junioralderen og etter hva vi har forrstått er det College i USA som er første mål for Daniel. Det lukter kanskje en proffkarriere etter dette. Tina er allerede fulltids golfer, men holder seg til amatørstatus enn så lenge.
 
Her kan du følge våre 2 talenter i Norgesmesterskapet: https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/1422375/leaderboard