Klubben

Meld deg på turneringer i vintersesongen!

Av: Kjekstad Golfshop og Café  |  Publisert: 10. desember 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det arrangeres en rekke innendørsturneringer i vintersesongen. Her kommer en oversikt over hvor du melder deg på!

Kjekstad Golfklubb har mange faste grupper som møtes ukentlig for spill på simulatorene. Alle som vil kan delta her gjennom hele vinteresesongen. De ulike gruppene finnes i Megamenyen på forsiden og påmelding til spill med disse gruppene skjer på gruppesidene. Alle gruppene har en spesialpris på kr. 250,- for konkurransespill med varighet inntil 4 timer, med 4 spillere på hver simulator. Gruppene har individuelle premieringer.

Herrene har simulatorspill to kvelder i uka. Ønsker du å være med, går du inn her https://kjekstad-gk.no/herresimulator og melder deg på. Det er valgfritt å være med enten mandag eller torsdag, eller begge. Herregruppene ledes av Jarle Midtskogen.

Damene møtes annenhver tirsdag. Ønsker du å være med, går du inn her https://kjekstad-gk.no/tirsdagsklubben/simulatorspill-2019-2020 og melder deg på. Gruppen ledes av Jannicke Lillelien.

Seniorgruppa, som er meget stor, møtes mandag formiddag eller ettermiddag samt tirsdag formiddag. Er du tilgjengelig på dagtid og ønsker å spille med en trivelig gjeng, går du inn her https://kjekstad-gk.no/seniorer/pamelding-golfsimulator og melder deg på. Denne gruppen ledes av Per-Erik Thomassen.

Onsdagsgruppen (som spiller simulator på tirsdag! smiley) er absolutt å anbefale for deg som ikke har spilt så lenge og vil prøve deg så smått i turnering. Onsdagsgruppen ledes av Eivind Tønsager og du går inn her https://kjekstad-gk.no/onsdagsgruppen/turneringer for å melde deg på.

"Hurum-guttaspiller på onsdagskveldene og ledes av Helge Pedersen. Ønsker du å være med her, ringer du til Helge på telefon 920 93 623 eller snakker med oss i shop'en.

I tillegg har vi flere private grupper som møtes jevnlig.
Finn din gruppe og bli med! Snakk gjerne med oss i proshop'en hvis du ønsker tips eller hjelp til påmelding.

Du kan også booke tid selv, om du ønsker å leie en simulator på timebasis.

Klikk her for å booke tider