Klubben

Nye æresmedlemmer utnevnt på Årsmøtet

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 25. mars 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Styret og administrasjonen gratulerer Unni Sundelius og Gunn Eva Holtet

Styret og administrasjonen gratulerer Unni Sundelius og Gunn Eva Holtet som æresmedlemmer i Kjekstad Golf klubb.
De fikk fortjent stående applaus på årsmøtet 20. mars og de fikk naturligvis blomster under utdelingen.

Styrets argumentasjon for innstillingen:

Unni Sundelius: 
Unni har siden 2006 sammenhengende hatt flere formelle verv i klubben. Som styremedlem, styreleder i 10 år og medlem av kontrollkomiteen siden 2018 og leder siden 2022. 
I tillegg har Unni ledet Tirsdagsklubben i mange år. Som aktiv golfspiller har hun representert Kjekstad Golfklubb utad, både individuelt og som lagspiller. 
Styret mener Unni er en bærer av klubben og golfsportens idealer og hun fremstår som en flott ambassadør for Kjekstad Golfklubb. 

Gunn Eva Holtet: 
Gunn Eva har i over 20 år vært en ildsjel i Kjekstad Golfklubb og en viktig miljøskaper. Hun har bidratt til at banen og tunet er velstelt med en dugnadsinnsats langt ut over det man kan forvente. 
Gunn Eva stiller alltid opp når hun blir spurt om å bidra og hun har et smittende humør som alltid gir god stemning. 
Gunn Eva er også en habil og ivrig golfspiller. Styret er også overbevist om at hennes innsats som caddie for sin mann, æresmedlem Asbjørn Holtet, har vært sterkt avgjørende for hans gode sportslige resultater over mange år. 
Styret mener Gunn Eva er en unik bærer av klubben og golfsportens idealer. Styret vektlegger hennes årelange frivillige og uformelle innsats som klubben er helt avhengig av. Gunn Eva er en ildsjel i Kjekstad Golfklubb.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her