Klubben

Vel overstått dugnad

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 27. april 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årets dugnad ble gjennomført i både sol, vind og regn ....

Totalt møtte over 90 på årets dugnad. Været var stort sett overskyet med kun et par små regnbyger. Dugnadsinnsatsen var det som vanlig ingen ting å utsette  på, og vi er alltid imponert over det gode humøret til alle som møter opp. 

Banekomiteen v/Hasse Svanberg ledet dugnaden som varte fra kl. 9 til 12. Raking og rydding av kvist på begge banene var igjen de største arbeidsoppgavene på alle hull. Alle skap på det "gamle" kjøkkenet ble tømt og vasket, og toaletter og garderober ble vasket.

Alle som møtte på dugnaden fikk gratis kaffe. I år gikk det med 18 liter kaffe smiley

Alle oppmøtte registrerte seg inne i det nye klubbhuset, og proshop og kafe var åpen under dugnaden. Dette var den første driftsdagen for vår nye kafe/proshop. Etter dugnaden ble det servert ertesuppe med masse godt i. Her gikk det også med 18 liter.

Takk igjen til alle som møter opp på dugnaden. Det er dere som bidrar sterkt til at vi har en så fin klubb og bane som vi har i dag smiley

Se bilder fra dugnaden her
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her