Klubben

Vi beklager på vegne av Idrettsforbundet

Av: Line Ørjansen Aasgaard  |  Publisert: 18. oktober 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mange golfere mottok mail/sms i helgen med mangelfull informasjon

I løpet av helgen mottok mange av våre medlemmer, som ikke tidligere har vært registrert i NIF (Norges Idrettsforbund) sin medlemsdatabase, både mail og sms.

Mailen og sms'en som ble sendt sent lørdag kveld hadde både mangelfull informasjon, samt fremkom som lite troverdig. I tillegg til at lenke for å gå videre ikke fungerte, ble det referert til at vi som klubb (Kjekstad Golfklubb) hadde lagt til våre medlemmers data inn i deres system, og ba våre medlemmer om å kontakte oss om noe var feil. 

Det er mange som har kontaktet oss. Selv om mailen er reell og kommer fra Idrettsforbundet, har vi som klubb dessverre ikke hatt noe med dette å gjøre. Og, vi har dessverre ikke mulighet til å gjøre noe videre med dette, da vi kjenner lite til det selv.
Dette gjelder ikke bare oss som klubb, men de fleste golfklubber i landet.

Golfforbundet er i samtaler med NIF og har fått stoppet prosjektet, da det så langt er blitt gjennomført med store mangler på profesjonalitet. 
Bakgrunnen for integrasjonen er at Kulturdepartementet har pålagt NIF å ha oppdaterte elektroniske medlemsregistre. Les mer HER 

Du kan se bort fra mailen/sms som enkelte har mottatt, inntil ny informasjon kommer. 
Medlemskapet ditt videre blir ikke påvirket av mailen/sms'en du mottok smiley 

En eventuell ny integrasjon vil bli gjort på en helt annen måte, med tilhørende annerledes informasjon til både klubb og medlemmer. 

Vi beklager på vegne av Idrettsforbundet for hva denne usikkerheten har medført.  

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her