Klubben

Vi har plass til enda flere medlemmer!

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 13. juni 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Ny vervekampanje startet - Ta med en venn

De aller fleste som spiller golf synes at idretten vår er verdens fineste idrett. Mange av oss prøver å forklare det til folk rundt oss som ikke spiller, men det er vanskelig. Folk som ikke har prøvd golf har ofte mange fordommer til idretten.
 
Hva om vi snur helt om på det og lar folk få oppleve golf isteden for at vi argumenterer for hvorfor de skal tenke det samme som oss? Kjekstad Golfklubb er med i et felles prosjekt i regi av Norges Golfforbund som heter "Ta med en venn".
Konseptet er veldig enkelt. Ta med en venn, gratis, og spill 9 hull på vår 9-hullsbane. Vennen din kan ha spilt golf før, men falt av lasset. Vennen din kan være medlem i en golfklubb langt unna. Vennen din har kanskje aldri spilt golf før. Den eller de du tar med trenger ikke være medlem av en klubb eller tatt VTG for å være med. Uansett hvordan det er, kan du ta henne eller han ut på banen gratis og uten noen forkunnskaper om golf. Det eneste din venn trenger å gjøre er å fylle ut navn, epost og telefonnummer i Proshop før dere går ut.
 
Før dere spiller, booker du en tid på klubben. Erfaringene så langt er at det er best at du og din venn går alene på et tidspunkt hvor de ikke er altfor mange mennesker på banen. Da får dere begge en bra opplevlese. Ta kontakt med oss i klubben, så finner vi et tidspunkt hvor dere kan gå ut sammen og oppleve golf.
 
Sjekk denne filmen fra en av våre naboklubber, https://www.youtube.com/watch?v=dmGx0Vzssew
 
Espen som er med her hadde aldri spilt golf før, og hadde kjøpt et golfsett på loppemarked for 50 kroner. I løpet av runden ble han "forelsket" i idretten vår. Han meldte seg på Veien Til Golf kurs umiddelbart etter runden, og har bestemt seg for at han skal bli golfspiller.
 
Send gjerne inn dine historier om din venn til klubben.

Lykke til!