Klubben

Vintertilbud stor suksess!

Av: Svein Nummestad Hansen  |  Publisert: 13. februar 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

De som trener på vinteren i svingstudioet, fortsetter gjerne sine treninger i simulatorsenteret

Takk til alle medlemmer som har benyttet seg av vintertilbudet smiley

I fjor vinter startet vi opp svingstudioet for å muliggjøre vintertrening for juniorer i egne lokaler, noe vi tidligere aldri hadde kunnet tilby.
Vi innså tidlig at ved å benytte flere trener ressurser kunne vi lage et treningstilbud på vinterstid for resten av medlemmene også. Vi har i første omgang laget et populært vintertilbud hvor man kan være to sammen dersom man ønsker. Dette tilbudet er for alle medlems kategorier.
Det er artig å observere at de som har kjøpt vinterpakken, gjerne fortsetter sine treninger i simulatorsenteret og motsatt. Både med og uten trener.

«En» simulator time går veldig fort, da det er morsomt å trene i en simulator. Derfor er det fint å ha muligheten til å fortsette treningen i svingstudioet.
De fleste deler vinterpakken med en venn. Det å kunne dele pakken med en venn ser vi er gunstig i forhold til terskelen for påmelding, men også for de som har lyst til å begynne med golf. Det å starte med golf i svingstudioet kan oppleves mer behagelig og roligere enn det å starte rett ute på driving rangen. Vi ser også at coaching, trackman, video og svingstudio er en god kombinasjon for å fikse teknikken.

Det er kanskje en ide å fikse opp i usikre svingtanker før sesongen begynner? Det å benytte seg av vintertilbudet kan spare deg for energi og tid i den perioden man heller skulle ha vært ute på banene. Kanskje kan du luke bort noen uker med en «rusten» sving når sesongen starter?

For de som ennå ikke hørt om eller sett vårt nye vintertilbud, så ligger det ute på hjemmesiden frem til slutten av april.

Les mer om tilbudet ''her''
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her