NSG - Kjekstad

NSG Lagmesterskapet 2022

Av: Terje W. Laug  |  Publisert: 21. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Helgen 17-18.september ble det spilt NSG lagmesterskap på 8 baner rundt om i landet. Kjekstad var representert med ett damelag i 1.divisjon og to i 3.divisjon, samt ett herrelag i 2.divisjon og to i 3.divisjon.

Kjekstad GK (1.div): Connie Christiansen ( Captain), Beate Pedersen, Marte Eggen og Jannicke Lillelien
Damenes 1.divisjon spiltes på Vestfold GK.
Laget besto av Connie Christiansen ( Captain), Beate Pedersen, Marte Eggen og Jannicke Lillelien. Damene ble de tatt av vinden og klarte ikke å beholde plassen i Div 1. Det blir Div 2 neste år, men alle kan være stolt av en hederlig innsats.
Damenes 3.divisjon ble spilt på Onsøy GK og der stilte vi to lag.
Kjekstad GK 1 kjempet iherdig og endte på en hederlig 8.plass. Der spilte Yvonne Lundqvist (Captain), Beate Hæhre Jørgensen, Nina Elen Teigen og Elsebeth Irgens Jørgensen.
Kjekstad GK 2 gjorde det enda litt bedre og kapret 5.plassen. Der spilte Annette Halvorsen, Lillen Sanner, Unni Sundelius(Captain) og Lill Halvorsen.
Gratulerer alle 3 lagene for en flott innsats!
Lagleder Edith Grande

Herrenes 2.divisjon ble spilt på Borre GK.
Laget besto av Erling Nilsen (Kaptein), Morten Meian, Benny Christiansen, Thorstein Reithe (lørdag) og Rune Henriksen (søndag). Torstein ble kalt ut til å jobbe søndag så da kom Rune Henriksen inn som reserve. Herrene i sin beste alder greide seg godt og endte på en fin 7.plass. (Ingen bilder derfra dessverre.)
Herrenes 3.divisjon med deltakelse ble spilt på Bjåvann GK i Kristansand. En krevende bane med mye vann.
Åtte staute karer også i sin beste alder, reiste nedover og overnattet hos Kaptein Sabeltann, med utsikt til struts og giraff...
Kjekstad GK 1: Reidar Hovelsås, Terje W. Laug (Kaptein), Øyvind Nordmoen og Kim Anders Aas.
Kjekstad GK 2: Ragnar Wik, Bjørn Reidar Jensen (Kaptein), Tor Gunnar Stabæk og Håvard Hjellseth.
Kjekstad GK 2 hadde som målsetning å ligge foran Kjekstad GK 1, men spillet satt vel ikke helt. ;-)
Etter til tider meget godt spill ledet Kjekstad GK1 etter første dag, med blant annet avslutning Eagle, Birdie, Birdie av Reidar Hovelsås. (Ja, vi fikk høre det noen ganger i løpet av ettermidagen) ;-)  En flott dag fikk en trist avslutning da Øyvind mistet moren sin og måtte reise hjem. Varme tanker og kondolanser til Øyvind og familien.
Søndagen ble nok en fantastisk dag værmessig, men litt mer vind. Det affiserte ikke Reidar som leverte en kanonrunde og var best av samtlige spillere med 75 slag. Det ble en flott tredjeplass og det ble med en plakett hjem som vi kan pynte i klubbhuset med. Kjekstad GK 2 rykket ikke ned...
Gratulerer med strålende innsats alle sammen.
Lagleder Terje W. Laug


Kjekstad GK 1 (3.div): Øyvind Nordmoen, Terje W. Laug, Kim Anders Aas, Reidar Hovelsås
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her