Seniorer

Oppdatert ferdigspilt simulatorgolf for seniorer

Av: Mads Benterud  |  Publisert: 6. april 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Resultat for runde 14, er: Nr 1: Ove Kristoffersen på netto 60. Nr 2: Leif Skarpnes på netto 70 og Nr 3: Bjørn Eric Hansen på netto 73.

logo
Med runde 14 avsluttet vi den formelle turneringslisten.
Premier vil bli anskaffet og overlevert ved første anledning. Gratulerer så mye til vinnerne.Det har vært spilt i alt 122 runder under disse turneringen, og jeg vil gjerne rette en stor takk til alle som har deltatt. Håper dette har vært nyttig inspirasjon nå som vi snart skal bevege oss ut på gress.
Etter en summering av bruttoscore, har Jon Hoff vært best med et snitt på 90,700. Nr 2 er Kjell Rogne med et snitt på 91,400 og nr 3 er Knut Skattum med et snitt på 94,200. Gratulerer med disse resultatene, selv om det ikke blir noen premier for dette. 

Vil også rette en stor takk til proshop, som har bidratt med oppsett av turneringsprogrammet og annen bistand ved behov og ikke minst med sitt gode humør. Vi ses utendørs. Mads
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her