Seniorer

Resultatene for simulatorturneringene for april er nå klare

Av: Mads Benterud  |  Publisert: 1. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

logo
Da er aprilresultatene på simulatorene klare, og igjen var det mange imponerende gode resultater.

Nr 1: Kjell Rogne med netto 108
Nr 2: Per-Erik Horsle med netto 114
Nr 3: Uno Eriksen med netto 115

Gratulerer til vinnerne. Premiene kan hentes i proshoppen i løpet av kommende uke.

Med så mange gode resultater under sesongen innendørs, håper jeg de fleste av dere klarer å ta med dere denne god trenden når utendørssesongen snart setter gang. Inntil banen åpner ute, er det selvfølgelig fortsatt mulighet å spille inne, selv om turneringene er avsluttet for denne gang.

Nå vet vi jo ikke når banen ute åpner, og det er slett ikke sikkert at første runde som er satt til 10/5 lar seg gjennomføre. Vil derfor vente noen dager før jeg enten åpner for påmeldinger, eller kansellerer runden.

I påvente av at banen åpner vil jeg minne om noen punkter vi må ta med oss når vi kommer ut.
Alle vet jo hvor irriterende det er å finne ballen sin nede i et fotspor i en bunker, så husk å rake bunkerne etter at dere har vært og slått ut ballen.
Om man er usikker på om man vil finne ballen etter et utslag, så spill ut en provisorisk ball, da vi i seniorgruppa har en regel som sier at man ikke skal gå tilbake for å slå en ny ball etter at man har vært for å lete etter første ballen. Dette for å holde spille tempo oppe.

Ellers håper jeg å se mange blide fjes og godt humør når vi omsider kommer oss ut.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her