Seniorer

Runde 11 av seniorturnering 13.07.2022

Av: Mads Benterud  |  Publisert: 13. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

32 spillere møtte forventingsfulle til dagens turnering, men turneringen fikk et annet utfall enn det man ønsket. Været sørget for dette.

logo
Etter at kun 3 flighter (7 personer) hadde fullført runden måtte vi gå til det skrittet å avlyse runden. Lyn, torden og kraftig regnvær gjorde det ikke lenger forsvarlig å fortsette. 
Vi fikk allikevel gjenomført noe premiering, og dagens mann var definitivt Kjell Rogne, som var så beskjeden at han ikke førte seg opp som nærmest pinnen på hull 2, til tross for at han fikk en Hole In One. Full jubel og smakebit på bobler i glasset ble det på alle. Gratulerer så mye til Kjell, og nå er det bare å vente på at navnet kommer opp på veggen i kafeen/proshoppen.
Vi fikk også en Golden 2 før vi måtte bryte, og den sto Henrik Frølich for. Gratulerer så mye.
Vinen som skulle trekkes var jo allerede innkjøpt, så det var ingen grunn til ikke å foreta en trekning pr klasse.

Vinner av vin i klasse A ble Trygve Heggelund Hansen. I klasse B var det Kjell Lauritsen som var den heldige, og i klasse C ble det Laila Helene R Lautitsen som stakk av med flasken. Gratulerer til alle vinnere, så får vi håpe at neste runde 20.07.2022 varter opp med bedre vær og spilleforhold

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her