Seniorer

Seniorturnering 17 Foursome ferdigspilt

Av: Mads Benterud  |  Publisert: 20. september 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Været ble vel ikke akkurat slik vi kunne ønsket det, men15 spillere trosset været og gjennomførte en bra runde.

logo
Spilleformen Foursome har vi ikke brynet oss på tidligere, og parene var satt sammen med likest mulig handicap. VI kjørte med 90% hcp godtgjørelsse denne gangen. Parene ble enige om hvem som skulle slå ut på hull 1, og dermed var rekkefølgen på resten av slagene gitt. Annet hver utslag og annet hver slag deretter. Den som slo ut på hull 1, skulle også slå ut på hullene 3,5,7,9,11,13,15 og 17 og i samme rekkefølge på ballen etter de andre utslagene. Brudd på denne rekkefølgen ble belønnet med 2 straffeslag. Heldigvis hadde vi bare ett tilfelle av dette.

Resultatene ble som følger:

1. Svein Øyvåg og Mads Benterud med +7 (netto 75 slag).
2. Kjell Lauritsen og Frederick Campbell med + 12 (netto 80 slag).
3. Jon Hoff og Idar Wik med +13 (netto 81 slag).

For fullstendig resutatliste, TRYKK HER

Vinen denne gangen ble vunnet av Olav Geir Foss og Henrik Frølich.

Gratulerer til alle vinnerne.

Neste gang, som også blir såkalt avslutningsturnering, prøver vi oss på en Texas Scramble runde, der hver spiller ut fra angitt utslagssted, velger så utgangspunktet for neste slag basert på beste plassering av foregående slag. Hver spiller må imidlertid ha minimum 3 tellende utslag det velges å fortsatte fra. Samme prosedyre benyttes for de neste slagene inntil man har hullet ut.  

I forbindelse med premieutdelingen, som både tar for seg selve runden og også Order of Merit/Eclectic, vil vi kunne feire sesongen med et måltid bestående av kyllinggryte med salat, ris foccaccia inkl kaffe til kr 200,- pr person. Drikke kommer utenom. Seniorgruppa sponser med kr 100,00, det vil si at deltagelse denne dagen med mat blir på 71,00 + 100,00. De 100,00 betales til proshop ved fremmøte.


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her