Turneringer

17. maitoget på Kjekstad

Av: Kjell Birkelund  |  Publisert: 8. mai 2016  |  Siste nyheter  |  Arkiv

17. mai spiller vi selvsagt FLAGGTURNERING!I fjor var vi 26 spillere – slår vi dette i år?Start fra kl 13:00 – oppmøte litt før så vi får registrert dere.Det er fint hvis dere melder dere på via hjemmesiden, men ikke absolutt nødvendig.



Kafeen er åpen fra ca kl 12:00, med pølser, is, kaffe og mineralvann, og antakelig en 17.-mai-kake. Kafeen forblir åpen til vi alle har kommet i mål og premier er utdelt.
Shopen er dessverre stengt, men det overlever vi vel?
 

http://www.kjekstad-gk.no/turneringer/turneringer/info/3066/17-mai-toget


Flaggturnering:
Spillerne har antall slag = banepar + sitt spillehandicap (mottatte slag etter hcp-systemet).
Hver deltager spiller så langt dette antall slag rekker, og setter ned flagget sitt. Hvis noen spiller har slag igjen etter 18 hull, fortsetter spillet på neste runde.
OBS: For å gjøre det hyggeligere har vi valgt å spille turneringen som Slaggolf, dvs hvis du ikke har hullet ut når du har slått hullets par pluss fire, plukker du opp ballen og regner dette som hullets par pluss fem slag (8, 9 eller 10)
Den som kommer lengst (nærmest neste hull), har vunnet.
Hvis en spiller med sitt siste slag slår out of bounds eller mister ballen, settes flagget ned på siste sted det ble spilt fra. Brukes det siste slaget på å hulle ut, settes flagget ned på neste utslagssted.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her