Turneringer

Årets sommereclectic er åpnet.

Av: Kjell Birkelund  |  Publisert: 30. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Spill og registrer så mange runder du vil i juli (etter først å ha meldt inn runden og betalt), og se ditt potensiale.

Kjekstad GK gjentar også i år en turnering i eclectic-formatet.

Konkurransen åpner med Kjekstad Tour # 3 og kan spilles videre fra og med 1. juli til og med 31. juli 2020
Det var ikke nødvendig å delta i Kjekstad Tour # 3 for å delta i Sommer-eclectic-en.

Konkurransen er åpen for alle. Spiller eller markør må være over 16 år. Spillere med handicap over 36 spiller ut fra hcp 36. Herrer (også juniorer) spiller fra gul tee, damer fra rød tee. Det spilles i en samlet klasse.

Eclectic: Konkurransen spilles på hovedbanen over en eller flere runder, hvor du etter å ha spilt første runde har anledning til å spille flere runder for å forbedre de hull du ikke lykkes så godt med. Resultat fra andre turneringer kan ikke telle med i Sommereclecticen. Alle runder som skal gjelde må spilles som hcp-tellende runder. Det spilles i henhold til Golfreglene og Kjekstad GKs lokale regler.

Antall runder: Du velger selv hvor mange runder du vil spille. Startkontingent kr 25,- pr runde. Hvis du ikke er medlem av Kjekstad GK betaler du greenfee i tillegg til startkontingent. Du bestiller starttid som vanlig i Golfbox (eller i golfshopen).

Fullstendige regler

Turneringsansvarlig
Turneringskomiteen ved Kjell Birkelund, kbirkelu@online.no , 90 02 92 85

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her