Turneringer

Elg cup var vellykket

Av: Kjell Birkelund  |  Publisert: 23. september 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lørdag 13. september arrangerte vi Elg-cup på Kjekstad, en turnering for juniorspillere. Med rundt 80 startende ble det et meget vellykket arrangement. Og det er jo også ekstra stas når vi stiller med nesten 25% av spillerne fra egne rekker. Mange var med i turnering for aller første gang, noe som ga mersmak, har de fortalt i ettertid.

Dette er en tradisjonell turnering på Kjekstad, og for mange av våre egne juniorer er det en førstegangsopplevelse å delta i en turnering. Takket være aktiv "salgsinnsats" ikke minst fra Bente i shopen meldte mange Kjekstad-juniorer seg på, med mye spenning og usikkerhet i kroppen.

Det ble spilt i 8 forskjellige klasser, hvorav 3 av dem ble spilt på den flotte korthullsbanen vår. Hederlig innsats var det av Tinius, Aleksander og William i klasse 5Mixed (6 - 9 år)!

Fiona, Filip, Celine, Jens Kristian, Ine Amalie, Mathilde og Fabian spilte i klasse 4Mixed (10 - 12 år, hcp 37 - 54). Og med så mange av våre egne i en og samme klasse kan man jo bare forestille seg hvor flott resultatlista ble!

Klasse 3Mixed (13 - 19 år, hcp 37 - 54) spilte 9 hull på hovedbanen. Her stilte Markus og Sander, og Sander gikk like godt av med seieren i sin klasse.


Sander

I klasse 2G (Hcp 18,1 - 36) tok Joachim en flott 4. plass i sin første turnering!

I øverste gutteklasse, (hcp +8 - 18,0), hadde Kjekstad med 4 spillere, Casper, Svein, Didrik og Jonas, hvorav sistnevnte ledet lenge og lagde spenning i klubbhuset!


Jonas endte til slutt på en meget god 3. plass med resultatet netto 67!

Vi gratulerer alle med solid innsats og gleder oss til å følge dere videre!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her