Turneringer

Kjekstad Tour 2015 med OoM avsluttet

Av: Kjell Birkelund  |  Publisert: 2. oktober 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kjekstad Tour 2015 ble avsluttet med Kjekstad Golfshop Open – Siste sjansen. Order of Merit for sesongen er dermed også klar. Takk til alle deltakere og Kjekstad Golfshop (Bente), og gratulerer til alle vinnere

Kjekstad Golfshop Open ble en suksess, med ca 60 deltakere, flott vær, flott bane og gode resultater. Klassevinnere ble Kristoffer Fløistad, Martin Omnes, Carl Erik Johnsen og Bjørn Axel Gustafsson. Gratulerer til vinnerne og takk til Bente i Shopen som sto for premiene.
 
Kjekstad Tour 2015 - Order of Merit (OoM)
Seieren i Order of Merit i klasse A ble delt mellom Tom Robert Bergan og Bjørn Lohne. Klasse B ble vunnet av Pasi E Norrbacka, og klasse C av Mariann Solbakken. Det ble delt seier i klasse D mellom Wei Zhang Ness og Bjørn Axel Gustafsson. Vi gratulerer vinnerne, og premiene kan hentes i Shopen.
 
Fullstendig resultaliste finner du på høyre side under Turneringer på hjemmesiden.
 
I alt deltok 103 spillere i de fem turneringene som inngikk i OoM, 80 av disse fikk flere eller færre poeng. Med dette kan vi vel si at Kjekstad Tour var et vellykket eksperiment. Før neste sesong bør det antakelig lages regler som gjør at vi får klare vinnere.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her