Turneringer

Klar for ny sesong.

Av: Kjell Birkelund  |  Publisert: 20. april 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi tror at vinteren snart må være over for denne gang og har åpnet for påmelding til de første turneringene.Med forbehold om åpen bane inviteres du til Kjekstad Minitour # 1 på korthullsbanen lørdag 5. mai og Turneringskomiteens åpningsturnering søndag 6. mai. Vi har gjort noen endringer når det gjelder Order of Merit i Kjekstad Tour. Dette finner du her. Vi har også kuttet ut OoM for Minitouren. Og spill på korthullsbanen vil i år ikke kvalifisere til Mestergolfen.

Nytt av året er også at nå koster det 150 kroner å delta i turneringer på hovedbanen. Dette vil tillate oss å øke beløpet vi kan bruke til premiering. Vi kommer for hver turnering til å angi hvor mange spillere som får delta. Hvis flere enn dette melder seg på vil disse komme på ventelisten. Det kan derfor være lurt ikke å vente til siste liten med å melde seg på. Vi må gjøre dette for bedre utnyttelse av banen, dvs gi plass til spillere som ikke har forstått at turneringer er gøy.

Vi har erfaringer med at noen spiller for langsomt, så vi vil forsøke oss med marshall under turneringer. Marshallen vil ha som oppgave å hjelpe til med å holde godt tempo på spillet. Han vil også ha myndighet til å gi advarsler og eventuelt tildele straffeslag ved for langsomt spill!

Resten av årets turneringer, som er omtrent like mange som i de seneste årene, finner du etterhvert i turneringslisten
Flere detaljer finner du snart i Om turneringer og andre steder på Turneringskomiteens hovedside.

Velkommen til ny sesong.