Turneringer

Lag-NM 17. – 19. juli - Hjelp søkes

Av: Kjell Birkelund  |  Publisert: 20. juni 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kjekstad GK har påtatt seg å arrangere Lag-NM 1. divisjon for damer og herrer 17. – 19. juli. Et slikt mesterskap begynner med kapteinsmøte torsdag kveld, fortsetter med foursome og fourball fredag og lørdag, for så å avsluttes med singlespill søndag. Det kommer 16 herrelag og 7 damelag. Det sier seg selv at dette kommer til å kreve en innsats fra mer enn turnerings-komiteen og ansatte.




Det vil særlig være ute på banen det trengs folk, spesielt som forecaddier. Forecaddier er utplassert for sikkerhet, men kan også assistere med å anvise/finne baller. Vi snakker om 5 runder på 3 dager, altså lange dager. Vi håper selvsagt at så mange er villige til å stille opp at det kan bli kortere økter på den enkelte. Vi trenger sannsynligvis også noen spillere til å gå som markører for damelag i parspillrundene.
 
En av hensiktene for klubben med å påta seg et slikt arrangement er at det ligger en viss økonomisk gevinst i det. Derfor forsøker vi å holde utgiftene nede, men kan nok tilby litt mat og drikke til hjelperne, samt noen gratis bøtter treningsballer på rangen.
 
Hvis du har anledning til å stille opp ber vi om at du melder fra til meg (kbirkelu@online.no) eller til Bente i shopen så snart som mulig.


  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her