Turneringer

Om helgens turneringer

Av: Kjell Birkelund  |  Publisert: 6. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Jeg er både glad og lei meg. Begge turneringer er overtegnet. Noen får dessverre ikke delta denne gangen.

Som det står i invitasjonene til turneringer har vi satt av et visst antall plasser, og reservert banen for dette antallet. Vi har også sagt at her gjelder først-til-mølla-prinsippet.
Som kjent er det stor tilstrømning til banen vår, og anledning til å booke tid to uker frem i tid. Dermed er det ofte umulig å utvide tiden vi har til disposisjon. Vi klarte det for søndagen ved å fremskynde starten til alle tider som var ledige, dermed utvidet vi antallet par fra 20 til 32.

Denne helgen ble det veldig mange som ville delta, særlig på Scramble/par-turneringen på søndag. Dette er jo svært hyggelig, og det er trist å måtte avvise spillere som har meldt seg på til turnering. 
Noe å tenke på før neste turnering: Meld deg på tidlig.

Vi vil selvsagt vurdere om vi kan utvide startfeltet i de kommende turneringene, men da må vi tidlig se om den store interessen fortsetter.

Startlistene vil sannsynligvis foreligge torsdag kveld, og deltakerne vil få e-post om sin starttid. Det vil også komme en post som omhandler de spesielle forhold forårsaket av koronasituasjonen. Les den og følg oppfordringene der.