Turneringer

Østlandstour på Kjekstad vel i havn

Av: Kjell Birkelund  |  Publisert: 3. mai 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I kaldt vær gjennomførte 67 spillere runde 2 på søndag. Takk til spillere, dommere og hjelpere for at alt ble vellykket.


I klassen Damer Brutto ble det seier til Kristine Kloda fra Gamle Fredrikstad GK med en runde på 76 og en på 79 slag. Hun står i midten på bildet flankert av Marie Nielsen Høgmoen (76 /83) og Beate Pedersen (83 / 82)



I klassen Herrer Netto gikk seieren til Endre Stensen fra Holtsmark GK med netto 78 og 65 slag. Her sammen med Tore Kr. Rasmussen som tok annenplass med 74 og 75 slag.



I klassen Herrer brutto tok tidligere Kjekstad-medlem Markus Faye Leandersson (Oslo GK) hjem seieren blant 54 spillere med scoren 67 og 66, fulgt av Geir Ottar Askvik (Asker GK) og Kristoffer Fløistad



Den siste premien gikk til den som avanserte flest plasser på resultatlisten fra lørdag til søndag. Dette var Stian Grønnern (Asker GK).  (Han hadde gått før det ble tatt bilde.)

Full resultatliste på http://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=1044#/competition/195896/leaderboard
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her