Turneringer

Sommereclectic 2021

Av: Geir Kvam  |  Publisert: 5. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I år som i tidligere år spilles Sommereclectic i Juli.


Konkurransen er åpen for alle. Spiller eller markør må være over 16 år. Spillere med handicap over 36 spiller ut fra hcp 36. Herrer og junior herrer spiller fra gul tee. Damer og junior damer spiller fra rød tee. Det spilles i en samlet klasse.

Eclectic: Konkurransen spilles på hovedbanen over en eller flere runder, hvor du etter å ha spilt første runde har anledning til å spille flere runder for å forbedre de hull du ikke lykkes så godt med. Resultat fra andre turneringer kan ikke telle med i Sommereclecticen. Alle runder som skal gjelde må spilles som hcp-tellende runder. Det spilles i henhold til Golfreglene og Kjekstad GKs lokale regler.
Format: Slaggolf Par+5

Antall runder: Du velger selv hvor mange runder du vil spille. Startkontingent kr 25,- pr runde. Hvis du ikke er medlem av Kjekstad GK betaler du greenfee i tillegg til startkontingent. Du bestiller starttid som vanlig i Golfbox (eller i golfshopen).

Registrering: Spillerne registrerer selv sin score i golfbox,som godkjennes av medspiller (markør).
Signerte scorekort legges i postkassen.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her