Turneringer

Tre Kjekstadspillere på startlisten i NM

Av: Kjell Birkelund  |  Publisert: 26. juli 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Garmin Norgescup 3 Norgesmesterskapet går av stabelen 30. juli - 2. august på Holtsmark GK

På startlisten står Daniel Barth Aas, Mats Heien og Tina Mazarino.
Og på startlisten for Para Norgescup 3 NM samtidig og samme sted står Sven Magne Hagen.


Siden dette spillet foregår på en nærliggende bane kunne det vært fristende å benytte sjansen til å se Norges beste spillere i aksjon, men...  Her er strenge Corona-tiltak.

Holtsmark Golf har lagt ut dette på sin hjemmeside:
Vi får mange spørsmål om å være publikum under årets NM her hos oss. Som medarrangør sammen med
Norges Golfforbund må vi forholde oss til de retningslinjene som er gitt oss av myndighetene her i Norge. Det er ingen ting hverken vi eller NGF kan gjøre noe med. Så derfor tenkte vi å gjøre det helt klart her.
"Det vil ikke være mulig å komme til NM på Holtsmark som publikum. Vi har kun lov til å ha 200 personer inn på arrangementsområdet. Med 156 spillere på startstreken så sier det seg selv at vi ikke kan ha publikum her. Vi ber om at alle respekterer dette.
Det vil være mulig å følge NM i golf på Eurosport  De vil ha kveldssendinger torsdag, fredag og lørdag. I tillegg vil de sende ca 5 timer live fra finalerunden på søndag. Vi som arrangør takker for forståelsen i denne saken."

Så vi får bare heie på våre spillere fra sofaen, og følge resultatene på livescore

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her