Turneringer

Vi har plass til flere!

Av: Per Mazarino  |  Publisert: 20. april 2015  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kjenner du en junior som golf kanskje kan være noe for?Tips han eller henne om våre treningspartier. Oppstart fra 27. april. Alle detaljer finnes på våre nettsider.

Aktiviteter for alle
Om du vil være med for å delta i en sosial idrett med et godt felleskap eller bli verdens beste golfspiller, har vi aktiviteter og treningsforhold som passer for deg; guttetrening, jentetrening, knøttetrening (=barn og golf) ,satsningstrening og elite trening. Utover dette arrangerer vi turneringer, samlinger og andre sosiale aktiviteter både sommer og vinter her hjemme og i varmere strøk. 

Egen jentegruppe "Kjekstadjentene"

En høy andel jentespillere har ført til behovet for en egen jentetrening. Så hver mandag starter minijentene der alle er yngre enn 10 år kl. 17.00 med golflek og moro. Kl.18.00 kommer de større jentene fra 10 - 19 år og disse har det like gøy gjennom golfrelatert trening. 

Glede, Felleskap, Helse og Ærlighet!
Golf er moro og gir oss venner for livet. Gjennom åpenhet i et inkluderende miljø vil du som junior finne deg til rette og sammen med andre golfere utvikle deg i en i en idrett for livet. 

Vi ses på tunet!

Hilsen
Kjekstad Junior Team 

PS. Hvis du ikke er medlem, er dette en enkel sak å gjøre noe med. Gå til våre
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her