Onsdagsgruppen

Om Onsdagsgruppen

Onsdagsgruppen er åpen primært for alle Kjekstad-medlemmer med handicap 37 -54
 .

Onsdagsgruppa starter nå opp for fullt for en ny sesong.

Dette er et uformelt tiltak for spillere mellom hcp 36 og 54. Vi spiller på 9 hulls banen, og spiller scramble.

Scramble er et lagspill. Alle spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. De andre ballene plukkes opp. Deretter plasserer spillerne sin ball i valgfri rekkefølge innen en køllelengde fra den valgte ballen og slår sine slag. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart en av spillerne i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull.

Hensikten med onsdagsgruppa er å ha en hyggelig runde med golf, og også lære litt om skrevne og uskrevne regler på golfbanen.

Vi møtes utenfor proshopen kl. 1800 på onsdager. Har dere ikke utstyr så kan det lånes.
Har dere venner som lurer på om golf er noe for dem, så ta dem med så de kan få prøve seg.

Er det noe dere er usikre på så ring gjerne til
Eivind Tønsager 92095371  eller snakk med noen i proshopen.