Turneringer

Informasjon - Rød-grønn greensome

Dato:lørdag 30. juni 2018 - kl. 0830
Sted:Kjekstad 18
Start påmelding:30. mai 2018
Slutt påmelding:onsdag 27. juni 2018 kl. 15:00   (passert)

Beskrivelse

Det spilles i en samlet parklasse (IKKE krav til mixed, kan være dame/dame, dame/herre eller herre/herre). Det spilles greensome stableford.

Partneren med laveste spillehandicap får 60 % av  sitt spillehandicap. Partneren med høyeste spillehandicap får 40 % av sitt spillehandicap.  Begge partnernes spillehandicap summeres og avrundes. Det spilles med maks. tillatt handicap på 54.

Det spilles fra forskjellige utslagssteder oppdelt på kjønn.

Alle damer skal spille fra grønt utslagssted.

Alle herrer skal spille fra rødt utslagssted.

Greensome er en modifisert form av foursome. Begge spillere slår ut fra utslagsstedet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Den som ikke slo den valgte ballen slår det andre slaget, deretter spilles det som i foursome (annethvert slag på ballen). Hvis det skal spilles provisorisk ball fra utslagsstedet velger man hvem av spillerne som skal slå denne.

Det er reservert plass til 32 spillere. Meld dere på tidlig, blir det flere enn 32 spillere blir det satt opp venteliste.
Deltakeravgift: kr 150,-


Teamleder: Jan Presttun tlf 99213008  email: jan.presttun@sijakompetanse.no

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her