Turneringer

Om Kjekstad 25+ Tour

Vi har i 2019 lagt om reglene for turneringene på korthullsbanen, slik at de bør være mer tilpasset våre spillere med høyere handicap.

Vi ønsker på vegne av Kjekstad golfklubb å invitere særlig nye, men også andre golfere som ønsker å få litt mer innføring i hvordan turnering på Kjekstad er i form av en hyggelig og uformell turnering kalt
Kjekstad 25+ Tour.

NYHET I HØST:
Turneringen er primært for spillere med hcp over 25, men vi åpner nå for spillere med hcp 18-24,9. Disse spiller i egen klasse og forutsettes å kunne være veiledere for nye turneringsspillere. Ved færre enn 4 spillere i den nye klassen vil vi ikke foreta premiering her.

Denne
 spilles på Kjekstad GKs 9-hullsbane og er kun for de som har handicap fra 25 og oppover til 54. Handicap 54 er det man starter med etter at Veien til golf er fullført.

Dette er turneringer vi anbefaler for spillere med liten eller ingen golf- og turneringserfaring.

Turneringene er:
11.5    Kjekstad 25+ Tour # 1
15.6    Kjekstad 25+ Tour # 2
17.8    Kjekstad 25+ Tour # 3
14.9    Kjekstad 25+ Tour # 4

Spilleform: Det spilles slagspill netto, men med maksimum score pr hull satt til 8 slag i samlet klasse.

Det premieres  for hver runde.
Deltakeravgift: kr. 100,- Ikke-medlemmer betaler ordinær greenfee i tillegg til deltageravgiften.

Påmelding via Golfbox.
Påmelding til den enkelte turnering er normalt før kl 15:00 onsdag før spill.

Vi ønsker dere velkommen til en morsom turnering i et hyggelig miljø.

Turneringsansvarlig: Team 1
Martin Omnes  mobil: 94439070 email: mromnes@gmail.com