Blogg

Atalaya New Course

Hei!
 
Da har jeg nesten blitt helt frisk, og det er på tide med en ny turnering. Atalaya New Course er en kort bane med gode greener. Dette er nok den banen hvor det kan gjøres flest birdies og eagles av alle banene som spilles på Gecko Touren. 
 
Jeg følte meg litt redusert første dagen av turneringen, men puttet veldig bra som reddet meg. Jeg slo litt hit og dit, men klarte å komme med inn med en 67(-3) runde. Jeg hadde 5 birdies og en eagle så denne runden kunne vært mye bedre. Fremover må jeg tenke mer over hvor jeg har lyst til å være aggressiv, og hvor en par kan være en god score. 
 
Neste dagen følte jeg meg helt frisk igjen. Det var fremdeles mye av det samme spillet som forrige dagen. Jeg følte jeg puttet og slo bedre. Dessverre, noen få slag gjorde at jeg virkelig fikk lite ut av runden min. Med 6 birdies og en eagle hadde jeg håpet på noe bedre enn 67(-3) slag. Jeg klarte å komme på en 3.plass, men var ikke helt fornøyd med hvordan jeg hadde spilt denne turneringen.
 
Det største jeg tar med meg videre er at jeg skal forbedre wedge slag og touch rundt greenene før jeg skal spille neste turnering. Jeg får litt bedre tid før neste turnering, så da skal det fokuseres på pitch og chip slag. 
 

Til bloggens forside

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her