Blogg

Bravo Tours Open presented by Visit Tønder

Etter en lang uke med ekstremt mye vind, endte det med en T37 på Bravo Tours Open presented by Visit Tønder. Forholdvis fornøyd med mye av golfen under slike vanskelige forhold. Dessverre, noen dobbel- og trippel-bogeyer gjorde at plassering ikke ble altfor høy. Når vinden holder seg mellom 10-12 m/s, blir det en annen type golf som spilles. Inn i vinden legger man på 3-4 køller men kan fremdeles ikke slå de høyt over bakken. Lærte mye om hvordan man skal kontrollere ballen i vinden, og dette trenger jeg helt sikkert fremover i andre Ecco Tour turneringer. 
 
Neste turnering er Jyske Bank Made in Denmark Qualifier fra den 8-10 mai. Hvis dere vil følge med på leaderboarden, kan det gjøres her: 
 
http://eccotour.org/scores/#/competition/1785507/leaderboard
 
Etter denne turneringer, drar jeg hjem til Norge etter å ha vært på tur helt siden den 19 april. Jeg har ikke fått spilt Kjekstad enda i år, men gleder meg til årets første runde når jeg skal spille Kjekstad Pairs på søndag den 12 mai. Vi ses der!
 
Til dere som vil hjelpe å støtte meg, så kan dere følge denne linken til Birdieklubben min:
 
https://kjekstad-gk.no/birdieklubb/mats.heien
 
Takk for all støtte!
 

Til bloggens forside

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her