Blogg

Første innlegg

Hei!

Dette er mitt første blogginnlegg hvor jeg vil skrive et lite sammendrag av turneringer jeg har spilt. I fjor kom jeg tilbake til Norge etter å ha studert i USA siden 2014. Det ble ikke mye profesjonelt spill, men jeg fikk med meg en Nordic League turnering der jeg endte på en delt 15.plass etter rundene 68, 67 og 69. Deretter dro jeg til Spania i november for å spille Gecko Tour. Jeg spilte en del turneringer med noen gode plasseringer, men fortsatte å utvikle spillet mitt.

Etter jul dro jeg ned igjen til Spania for å spille Gecko Tour. Min første turnering for året var på Marbella Resort Golf Club. Jeg var veldig fornøyd med nærspillet når jeg kom inn til turneringen, men var ikke helt der jeg ville være med svingen. På det første hullet for turneringen slo jeg to helt greie slag, men endte opp i bunkeren til høyre for greenen. Jeg kom rimelig bra i gang med det nye året ettersom jeg senket det bunkerslaget for å starte med en birdie. Jeg slet litt med hvordan jeg slo ballen hele runden og klarte ikke redde meg med nærspillet. Etter en dårlig avslutning med dobbel-bogey og bogey så endte jeg på 75 (+3) slag.

Den andre dagen hadde jeg en kanon front 9 med back-to-back eagles på hull 7 og 8. Etter 9 hull var jeg 6 under par. Jeg klarte ikke spille like bra på de siste 9, men med en eagle, birdie og en bogey så endte jeg på 64(-8) slag. Jeg klarte nesten å klatre hele veien opp på listen, men endte på en god 2.plass for årets første turnering. Når jeg ser videre til neste uke så må jeg forbedre svingen og noen posisjoner i hvordan jeg står over ballen. Det var veldig mye bra å ta med seg videre, og jeg gleder meg til neste turnering som er på Los Arqueros 17-18 januar.

Til bloggens forside