Blogg

Los Arqueros

Hei!
 
Denne uken har jeg spilt Los Arqueros. Dette var en veldig interessant bane, hvor man hadde noen utrolig trange hull. Det betyr at jeg ikke kunne slå driver overalt. Jeg følte at spillet mitt var i en bra posisjon for å spille bra på denne banen, og jeg var klar for en ny turnering på Gecko Touren. 
 
Første dagen spilte jeg solid helt til et utslag på hull 8, som gjorde at jeg rotet til meg en dobbel-bogey på et par 5 hull. Med litt ruskete spill på de siste 9 endte jeg på 72(+1) slag. Jeg var ikke veldig langt bak de som var i ledelse, så jeg visste at jeg ikke hadde spilt meg helt ut av turneringen. Jeg jobbet litt på rangen med oppstillingen min og rotasjonen i hoftene slik at jeg skulle være helt klar neste dag.
 
På dag 2 var jeg klar for å få til en god avslutning på lik linje som jeg gjorde på Marbella Resort forrige turnering.  Jeg slo masse gode slag, men fikk ikke helt i nok putter på første 9. Spilte fremdeles -1 og hadde mange muligheter på siste 9. Med birdie på hull 13 og 14 endte jeg på 68(-3). En god runde, men kunne vært utrolig bra hvis putteren kunne ha hjulpet med litt mer. Uansett, når jeg spiller en runde uten noen bogeys blir det som regel en bra runde.
 
Jeg klatret opp til 2.plass for andre gang på rad. Nok en bra turnering, og mye bra fra denne turneringen også. Fremover til neste turnering blir det samme fokus med oppstilling i golfsvingen. Det blir også mer putte trening enn hva jeg har gjort så langt. Klar for neste turnering som er på Villa Padierna Los Flamingos banen. 
 

Til bloggens forside

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her