Blogg

Master of the Monster Match Play

Da fortsetter Nordic League sesongen etter litt over 1 måneds pause.
Ecco Touren starter opp igjen med Master of the Monster Match Play. Turneringen ble spilt på Green Eagle Porsche North Course, hvor det også spilles en European Tour turnering. Banen levde opp til navnet til turnering, siden de siste 9 hullene var over 4000 meter lange. På det ene bildet kan dere se hvor langt et av Par 5 hullene var der ute. Dette ble en bra test av spillet. Den første matchen startet rolig, men jeg var 1 ned etter 7 hull. Etter å ha vunnet 5 hull på rad med birdie, birdie, par, birdie, og birdie så det ut som det skulle bli lett seier. Det viste seg og ikke være så lett. Etter tre baller i vannet på 4 hull, kom vi plutselig til hull 18 og ledelsen hadde kommet tilbake til 1 opp. Det endte med at jeg fikk det siste hullet etter at motstanderen min dumpet en ball i vannet, og jeg hadde en putt for eagle. Dermed vant jeg matchen 2 opp. 
 
Neste dag var det slagspill mellom 3 spillere og 1 spiller gikk videre. Etter en del nerver og ikke helt optimal golf endte alle 3 i omspill. Opplevelsen av å være i omspill følte jeg på nervene og etter en misset putt fra 1,5 meter gikk jeg ut av turneringen. Det ble en delt 13 plass den uken, og det positive blir tatt med til neste turnering i Danmark den 1-3 mai. 
 
Her kan dere følge med på livescoring på Bravo Tours Open presented by Visit Tønder:
 
http://eccotour.org/scores/#/competition/1783467/leaderboard
 

Til bloggens forside

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her