Blogg

Villa Padierna - Los Flamingos

Hei Hei!
 
Denne gangen spilte jeg Flamingos banen som er en av tre baner som er en del av hotellet Villa Padierna. Det er et fint område med hotellet rett ved banen. Jeg har akkurat kommet fra to gode turneringer og var bestemt på å gjøre det til tre på rad. Det pleier å være 2 dagers turneringer på Gecko Touren, men denne gangen var det en 3 dagers turnering. 
 
Jeg visste at det var meldt mye vind den første dagen, så jeg var forberedt på en tøff første dag. Det er vanskelig å slå mange slag nærme hullet når det blåser mye, så jeg prøvde å være tålmodig å gjøre mange par. Jeg spilte bra helt til jeg mistet en ball på det 11 hullet, og gjorde dobbel-bogey. Selv med en lost ball så avsluttet jeg bra med birdie på 13,14 og 15. Etter første dagen var jeg i ledelse med scoren 69(-2). 
 
Den andre dagen var jeg klar for å øke ledelsen min. Jeg var allerede -3 etter 9 hull. Dessverre, mistet jeg det på siste 9 når jeg spilte +2 med 4 bogeys og 2 birdies. Jeg endte da på 70(-1) slag. Jeg var fremdeles innenfor rekkevidde for å vinne turneringen, så alt jeg trengte var en god runde siste dagen. 
 
På vei hjem fra banen begynte jeg å føle meg dårlig, og det ble verre utover kvelden. Neste dag var jeg forkjølet og hadde feber. Jeg måtte fremdeles prøve å sette sammen en god runde for en god plassering. Jeg følte jeg fikk en del ut av spillet, men hadde lite energi hele runden, og endte med 72(+1) slag. Jeg falt fra 3 til 7. plass, og det ble en litt skuffende avslutning på en turnering som startet så bra.
 
Planen fremover nå er bare å bli helt frisk så jeg kan spille neste turnering på Atalaya New Course.
 

Til bloggens forside

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her