Juniorer

Høst Camp

Velkommen til Høst Camp på Kjekstad GK 

Vi tenkte siden sommer campen hadde så god respons, så ønsker klubben å kjøre i gang høst camp også. 

Alle barn og unge i alderen 6-14 år med og uten kjennskap til golf er hjertelig velkommen til  høst golf camp

Campen blir arrangert 2 dager i høstferieuken fra torsdag 5. oktober til fredag 6. oktober  

Det er 10 plasser tilgjengelig, første man til mølla prinsipp 

Husk at golf spilles i allslags vær, ta med godt med tøy. Ta med drikkeflaske og matpakke. Det vil også blir servert frukt og smootie. Det vil bli morsomme aktiviteter som er tilpasset gruppens ferdighetsnivå. Vi kommer til ha aktiviteter på driving rangen, putting green og nærspillsområde.  Det vil også bli arrangert andre aktiviteter under Campen. 

Hvorfor høst Camp 
Golf i seg gir gode opplevelser og er lærerikt, gøy og sosialt. Vi har store fasiliteter på Kjekstad GK, det skaper da rom for å organisere leker, stafetter og golftrening for barn og unge. Når barna kommer på campen , så skaper man et miljø hvor man utvikler gode og sunne verdier og holdninger. Treningene som barna er med på skal være med på å utvikle barnets evne til å samarbeid, være kreative og spille hverandre gode. Vi ønsker å legge opp til aktiviteter som skaper sosial tilhørighet. 

Kostnader 
Det koster 1 100,- per juniorer for å delta. Vi har også lagt ved en søsken rabatt. Om du som forelder ønsker å melde på søsken så reduseres prisen til 650,- for den ene søsteren eller broren. 
Prisen dekker deltagelse, diplom, feelgood premier og litt servering. Deltagere som ikke har eget golfutstyr kan låne dette gratis av klubben. 

97945366/svein@kjekstad-gk.no
 
Ingen funnet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her