Juniorer

Juniorkomite

Juniorkomiteen ved Kjekstad golfklubb består i hovedsak av foreldre til ivrige jente- og guttegolfere. Sammen ønsker vi å ha et inkluderende, engasjerende og inspirerende juniormiljø, der alle juniorer uansett ambisjonsnivå, kan trives og utvikles. Ikke minst synes vi at det å samle en gjeng med golfungdom som har det gøy, er noe av det som gir mening  med klubbarbeid.

Er du ny ved Kjekstad, eller har spørsmål/synspunkter om junioraktiviteter, setter vi pris på om du kontakter en av oss.

Juniorkomite

Hasse Svanberg

414 42 644

Hasse har sittet i styret siden årsmøte i 2007 og jobber som anleggsformann hos OBAS i Drammen. Han begynte å spille golf i 1999.

Tom Robert Bergan

Trener

970 94 588

Jeg er en pappa som har spilt golf i 7 år og det er mitt andre år som trener. Min filosofi er at vi skal ha det morsomt og sosialt samtidig som vi lærer mye. Håper å se deg på en av mine treninger!

Magnus Myhre

+47 40044949

Mariann Solbakken

+47 95788083

Bente Lohne

908 21 010

Bente finner du i Proshopen på Kjekstad, hvor hun har jobbet/drevet de 7 siste årene. Hun kjenner "alle" og vet "alt" om det som kryper og går på Kjekstad Golfklubb.

Taran Rustad

Trener

Taran er ei glad og sosial jente med hjerte for golf. Hun har spilt golf i 17 år og har lang erfaring med trening, rutiner og turneringer på klubb og nasjonalt plan. "Golf skal være gøy og for meg er det viktig kombinere trening med lek og moro. Vi skal sammen sette oss individuelle og felles mål. Golf skal være sosialt og morsomt. Vi skal oppnå våre mål og finne mestringsfølelsen".