Juniorer

Rachels Junior Tour 2020

VELKOMMEN TIL RACHELS JUNIOR TOUR!
-Sponset av Callaway Golf

I år ønsker vi å få flere av våre juniorer ut i spill, enten det er på korthullsbanen eller hovedbanen. Dette er en fantastisk måte å bli bedre kjent på og lære hvordan man spiller turneringer. Turneringene kommer til å spilles på Kjekstad Golfklubb.

Ideen er at du som junior kan spille samme turnering så mange ganger du vil, og din beste score blir stående! Turneringen byttes etter to uker, da nye spilleregler og spilleformat gjelder. Etter hver runde du går, skal et tydelig skrevet scorekort leveres inn med to signaturer (spiller og markør) slik som i ordinær konkurranse. Foreløpig blir det IKKE levert inn scorekort, og man skal heller ikke bytte scorekort. Derimot må dere komme til enighet om resultatet og din medspiller/markør sender inn resultatet ditt via Spond eller tekstmelding til Rachel fra runde til runde.

Enkelte uker kommer også til å gjelde som et kvalifiseringsledd til lag-NM junior, og dette kommer til å være tydeliggjort ved hver interne turnering.

Rachels Junior Tour går hver dag på begge baner, der alle klubbens juniorer som har betalt årskontingenten kan delta. I tillegg kan juniorer som er medlem i andre klubber med 50kr i turneringsavgift når man betaler greenfee også delta i turneringen så mange ganger man vil. Turneringen skiftes ut etter to uker.

Utenom regler og spilleformat som står forklart for hver turnering, vil alltid R&A sine regler gjelde (ordinære golfregler og golfregler som er modifisert for Corona).

Spillere oppretter sine egne starttider i GolfBox som en ordinær runde, og kan via Spond og sosiale medier koordinere spill sammen med hverandre. Spillere med ca. handicap over 25 burde spille med enten en junior med lavere handicap, eller med en foresatt. Dette er viktig for å kunne spille etter reglene og lære seg disse, slik at konkurransen blir så ærlig som mulig. Likevel ønsker vi å etterstrebe viktigheten av å spille med andre juniorer og bli kjent med hverandre.

Alle resultater, med mindre annet er skrevet i turneringsoppsettet er nettoscore.