Juniorer

Summer Camp 2023

Velkommen til Summer Camp på Kjekstad GK 

Alle barn og unge i alderen 6-14 år med og uten kjennskap til golf er hjertelig velkommen til golf camp. Vi deler gruppen i to grupper. 10 deltagere pr gruppe. 
 
  • Gruppe 1: 6-10 år
  • Gruppe 2: 11-14 år
 
Campen blir arrangert fra mandag 19 juni til torsdag 22. juni 


Husk at golf spilles i allslags vær, ta med godt med tøy. Ta med drikkeflaske og matpakke. Det vil også blir servert frukt og smootie. Det vil bli morsomme aktiviteter som er tilpasset gruppens ferdighetsnivå. Vi kommer til ha aktiviteter på driving rangen, putting green og nærspillsområde.  Det vil også bli arrangert andre aktiviteter under Campen. 

Hvorfor Summer Camp 
Golf i seg gir gode opplevelser og er lærerikt, gøy og sosialt. Vi har store fasiliteter på Kjekstad GK, det skaper da rom for å organisere leker, stafetter og golftrening for barn og unge. Når barna kommer på Summer Camp, så skaper man et miljø hvor man utvikler gode og sunne verdier og holdninger. Treningene som barna er med på summer camp skal være med på å utvikle barnets evne til å samarbeid, være kreative og spille hverandre gode. Vi ønsker å legge opp til aktiviteter som skaper sosial tilhørighet. 

Kostnader 
Det koster 2 200,- per juniorer for å delta på Summer Campen. Vi har også lagt ved en søsken rabatt. Om du som forelder ønsker å melde på søsken så reduseres prisen til 1 200,- for den ene søsteren eller broren. 
Prisen dekker deltagelse, diplom, feelgood premier og litt servering. Deltagere som ikke har eget golfutstyr kan låne dette gratis av klubben. 

97945366/svein@kjekstad-gk.no
 

Startdato TidNavnPlasserLedigPåmelding
juni
mandag19. 0900 - 1500Gruppen 6-10 år80Venteliste
mandag19. 0900 - 1500Gruppen 11-14 år82Påmelding
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her