Klubben

Baneåpning 2020

Av: Bjørn Lohne  |  Publisert: 1. april 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har den glede av å meddele at begge våre baner åpner fra og med lørdag 4. april 09:00 (og dette er ikke aprilsnarr)

Hull 1 og 2 på 18 hullsbanen

BANEÅPNING LØRDAG 4. APRIL 2020

Fra og med lørdag 4. april kl. 09:00 åpner Kjekstad Golfklubb begge baner for spill og booking i golfbox. Kjekstad Golfklubb vil spesielt takke vår profesjonelle og erfarne greenkeeper Per Gunnar Dagslet med mannskap, banekomiteen ved Asbjørn Holtet med hjelpere, for iherdig innsats for å muliggjøre en så tidlig åpning. 

Vi takker både Golfforbundet og NIF for flott arbeid i denne forbindelse. Dette medfører imidlertid stort ansvar til oss som golffklubb. Det er derfor ekstremt viktig at alle bidrar til å overholde retningslinjene og smittevernreglene. Les om reglene før du bestiller starttid, og følg de nøye: Retningslinjer for å begrense koronasmitte
Reglene finner du også oppslått på flere steder rundt klubbhuset.

Tillatelsen fra NGF og NIF gjelder i første omgang spill på banene og åpning av proshop. Åpning av range, trening og golfbiler vil komme fortløpende de neste dagene/ukene. Kafe og simulatorsenter er foreløpig stengt. Følg med på oppslag de nærmeste dagene/ukene om åpning av flere aktiviteter.

Årets dugnad må vi komme tilbake med info om på et senere tidspunkt, når vi vet når dette er forsvarlig å gjennomføre. Det blir nok en annerledes dugnad enn den vi er vant med smiley.

Velkommen til en ny sesong på Kjekstad Golfklubb smiley

Ikke medlem av Kjekstad Golfklubb ennå? Se våre priser for medlemskap her: Medlemskap 2020