Klubben

Kjøpsvilkår

Turnering
I turneringer som benytter online betaling skal startkontingent og evt. turneringsgreenfee betales ved påmelding i GolfBox. Hvis du melder deg av innen påmeldingsfristen vil forhåndsbetalt beløp automatisk refunderes. (Gjelder ikke lagturneringer.) Ved avmelding etter påmeldingsfristen refunderes ikke forhåndsbetalt beløp. Ved avlyst turnering refunderes det betalte beløp i sin helhet.

Medlemskap
Den som ikke senest 31. desember pr. post, e-post eller utmeldingsskjema på hjemmesidene har sendt skriftlig søknad om utmelding av klubben eller søknad om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent/årsavgift som Årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter og avgifter fastsatt på årsmøtet. Beløp som Fakturagebyr, Fordelskort eller andre avgifter kan komme i tillegg til medlemskontingenten, dersom slike vedtas av Årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk. Som medlem plikter man å akseptere og overholde Klubbens overordnede organisasjonsledds regelverk og vedtak og ha gjort opp eventuelle økonomiske forpliktelser til Klubben. Du som medlem samtykker til at Kjekstad Golfklubb kan registrere, lagre og bruke opplysninger om deg ved å sende ut relevant informasjon og nyheter på epost.


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her