Juniorer

Juniorkomite

Juniorkomiteen ved Kjekstad golfklubb består i hovedsak av foreldre til ivrige jente- og guttegolfere. Sammen ønsker vi å ha et inkluderende, engasjerende og inspirerende juniormiljø, der alle juniorer uansett ambisjonsnivå, kan trives og utvikles. Ikke minst synes vi at det å samle en gjeng med golfungdom som har det gøy, er noe av det som gir mening  med klubbarbeid.

Er du ny ved Kjekstad, eller har spørsmål/synspunkter om junioraktiviteter, setter vi pris på om du kontakter en av oss.

Juniorkomite

Hasse Svanberg

414 42 644

Hasse har sittet i styret siden årsmøte i 2007 og jobber som anleggsformann hos OBAS i Drammen. Han begynte å spille golf i 1999.

Kim Anders Aas

920 20 314

Kim Anders Aas er daglig leder i inkassoselskapet Cordo AS, og har lang erfaring med styre- og organisasjonsarbeid. Han er selv aktivt med i mandagsgruppa, og reiser mye rundt på golfturneringer med egne aktive juniorer i både innland og utland.

Douglas Craig

Pro

932 25 769

Douglas er opprinnelig fra Skottland og utdannet medlem i det Britisk PGA. Han har spillt golf siden han var fem år og har vart Golf Professional/Trener siden 1977. Har bodd i Norge i 37 år og har jobbet som golftrener på Oslo Gk, Holtsmark Gk og Grini Gk . Fra 1984 til 2006 var han Golf Professional på Kjekstad Gk.

Tom Robert Bergan

Trener

970 94 588

Jeg er en pappa som har spilt golf i 7 år og det er mitt andre år som trener. Min filosofi er at vi skal ha det morsomt og sosialt samtidig som vi lærer mye. Håper å se deg på en av mine treninger!

Ken Bårreng

Trener

476 76 994

Ken er en gøyal fyr med en enorm svakhet for golf. Han har lang erfaring og i sine 20 golfår har han vært en tro medlem på Kjekstad. Ken har spilt mye turneringer og er aktiv og nøye når det kommer til trening. "Vi skal finne nøkkelferidgheter, jobbe med course management og mestre presset ved spill i turneringer. Vi skal sammen ha det gøy, bli bedre og utvikle oss som golfspillere."

Bente Lohne

908 21 010

Bente finner du i Proshopen på Kjekstad, hvor hun har jobbet/drevet de 7 siste årene. Hun kjenner "alle" og vet "alt" om det som kryper og går på Kjekstad Golfklubb.