Styremedlemmer

Terje Werner Laug

Styreleder

915 606 54

Terje jobber til daglig i Avinor Flysikring på Auvi som prosjektleder. Han spilt golf siden 2000 og har vært medlem i Kjekstad siden 2005. Så ofte som mulig er han med på herregruppene og helgeturneringene på Kjekstad. Ofte ser du Terje på Norsk Seniorgolf (NSG) sine turneringer rundt om på Østlandet.

Ellen Haugen

Nestleder

Ellen jobber til daglig som økonomiansvarlig i Garo AS. Hun har vært medlem på Kjekstad siden 2016 og er ofte å finne som deltager i tirsdagsklubben.

Hasse Svanberg

414 42 644

Hasse har sittet i styret siden årsmøte i 2007 og jobber som anleggsformann hos OBAS i Drammen. Han begynte å spille golf i 1999.

Jannicke Lillelien

920 20 557

Jannicke jobber som kunderådgiver i Confex Norge AS i Oslo. Hun har vært medlem i Kjekstad GK siden 2001. Jannicke er ofte å finne på Tirsdagsklubbens turneringer.

Harald Jægtnes

915 35 670

Harald Jægtnes er pensjonist og spiller i seniorgruppen. Han har bakgrunn som statsautorisert revisor og konserndirektør revisjon i DNB konsernet.

Bjørn Reidar Jensen

971 74 985

Bjørn Reidar eier selskapet Jensen Miljøkonsult AS som driver med HMS-arbeid samt at han jobber med Miljøledelse i små og store selskap. Han har vært med i Kjekstad i mange år, og spiller regelmessig i mandagsgruppa.