Styremedlemmer

Kim Anders Aas

Styreleder

920 20 314

Kim Anders Aas er daglig leder i inkassoselskapet Cordo AS. Han er aktivt med i mandagsgruppa, og reiser mye rundt på golfturneringer med egne aktive juniorer i både innland og utland.

Ellen Haugen

Nestleder

Ellen jobber til daglig som økonomiansvarlig i Garo AS. Hun har vært medlem på Kjekstad siden 2016 og er ofte å finne som deltager i tirsdagsklubben.

Hasse Svanberg

414 42 644

Hasse har sittet i styret siden årsmøte i 2007 og jobber som anleggsformann hos OBAS i Drammen. Han begynte å spille golf i 1999.

Harald Jægtnes

915 35 670

Harald Jægtnes er pensjonist og spiller i seniorgruppen. Han har bakgrunn som statsautorisert revisor og konserndirektør revisjon i DNB konsernet.

Jannicke Lillelien

920 20 557

Jannicke jobber som kunderådgiver i Confex Norge AS i Oslo. Hun har vært medlem i Kjekstad GK siden 2001. Jannicke er ofte å finne på Tirsdagsklubbens turneringer.

Beate Hæhre Jørgensen

400 21 492

Beate jobber som rådgiver i Dfind i Oslo. Hun har vært medlem i Kjekstad GK siden 2014. Hun har spilt golf siden 2001. Beate spiller i Tirsdagsklubben med sitt positive bidrag på disse turneringene.

Kai Tore Breiland

Varamedlem

475 10 961

Kai Tore er ansatt i Glitre Energi i Drammen og jobber som vaktingeniør. Kai Tore har spilt golf siden 2003 og har vært medlem på Kjekstad siden 2015. Har tidligere drevet aktivt både med fotball, orientering og langrenn.

Harald Arthur Bruland

Varamedlem

913 34 124

Harald Arthur er pensjonist og ble medlem i 2019. Var styreleder i Hurum Golfklubb ved fusjonen med Kjekstad Golfklubb. Han har mange års erfaring som styreleder og styremedlem i flere organisasjoner og mer enn 10 år i Hurum GK. Han er tidligere offiser, har eget firma Bruland Consulting, men har også vært daglig leder i Asker Næringsråd og i Røyken Næringsråd i mange år m.m.