Styremedlemmer

Kim Anders Aas

Styreleder

920 20 314

Kim Anders Aas er daglig leder i inkassoselskapet Cordo AS. Han er aktivt med i mandagsgruppa, og reiser mye rundt på golfturneringer med egne aktive juniorer i både innland og utland.

Ellen Haugen

Nestleder

Ellen jobber til daglig som økonomiansvarlig i Garo AS. Hun har vært medlem på Kjekstad siden 2016 og er ofte å finne som deltager i tirsdagsklubben.

Hasse Svanberg

414 42 644

Hasse har sittet i styret siden årsmøte i 2007 og jobber som anleggsformann hos OBAS i Drammen. Han begynte å spille golf i 1999.

Jannicke Lillelien

920 20 557

Jannicke jobber som kunderådgiver i Confex Norge AS i Oslo. Hun har vært medlem i Kjekstad GK siden 2001. Jannicke er ofte å finne på Tirsdagsklubbens turneringer.

Beate Hæhre Jørgensen

400 21 492

Beate jobber som rådgiver i Dfind i Oslo. Hun har vært medlem i Kjekstad GK siden 2014. Hun har spilt golf siden 2001. Beate spiller i Tirsdagsklubben med sitt positive bidrag på disse turneringene.

Bjørn Reidar Jensen

971 74 985

Bjørn Reidar eier selskapet Jensen Miljøkonsult AS som driver med HMS-arbeid samt at han jobber med Miljøledelse i små og store selskap. Han har vært med i Kjekstad i mange år, og spiller regelmessig i mandagsgruppa.

Kai Tore Breiland

Varamedlem

Kai Tore er ansatt i Glitre Energi i Drammen og jobber som vaktingeniør. Kai Tore har spilt golf siden 2003 og har vært medlem på Kjekstad siden 2015. Har tidligere drevet aktivt både med fotball, orientering og langrenn.