Banene

Om banene

HOVEDBANEN

Hovedbanen på Kjekstad ble påbegynt etter klubbens stiftelse i 1976 og stod ferdig som en fullverdig 18 hulls bane i 1988. Dette er en utpreget skogsbane, designet av Jan Sederholm, og gir spilleren den absolutte naturopplevelse. Den ligger jomfruelig til i et vekslende skogsterreng med fjell, vann og et livlig dyreliv.

KORTHULLSBANEN

Kjekstads nye korthullsbane sto ferdig våren 2004. Banen er designet av Jan Sederholm, og ligger svært idyllisk til i et eget park/skogområde i umiddelbar nærhet til øvrige klubbfasiliteter.

Det er satset på en korthullsbane av første klasses kvalitet, med store greenområder, strategisk plasserte bunkere, og meget fin variasjon i hullenes lengde og karakter. Banen er åpen for spillere uten grønt kort/hcp, i følge med spillere med minimum Hcp 54.
Hver spiller må ha eget køllesett, kan eventuelt leies i Proshop`n.