Golfsimulator

Booking av simulator

Velkommen til Kjekstad Golfklubb sine simulatorer!

Simulatorsenteret er stengt på ubestemt tid grunnet strengere smittervernstiltak.

"Ny forskrift vedtatt 11. november i formannskapet
Asker kommunes formannskap vedtok 11. november ny lokal forskrift om forebygging av koronasmitte i Asker kommune. Den erstatter forskriften fra 9. november.
Forskriften som helhet trer i kraft fredag 13. november klokken 00.01 og gjelder inntil videre. Stenging av treningssentre (paragraf 1a) trådte i kraft torsdag 12. november klokken 00.01. 

Endringen omfatter videre blant annet stenging av kultur- og underholdningssteder og svømmehaller (med noen unntak) og innføring av skjenkestopp i Asker."

 
Her kan du registrere deg som bruker og administrere dine spilletider selv. Eller du kan ringe Kjekstad Golfshop og Kafé på telefon 31 29 79 90, så hjelper vi deg.

Klikk her for å se priser og åpningstider.

OBS! Alle som skal spille MÅ ha med innesko.
Det er ikke lov å spille med egne golfballer med tusjmerker på. Spesialballer for høyere presisjon kan kjøpes i Golfshop'en.

Det er ikke greit å nyte medbrakt i simulatorrommet. Vi har et tilpasset og godt utvalg i kafeen og er der for deg. smiley

Avbestilling:

Må timen avbestilles, gjøres dette snarest mulig, helst dagen i forveien.

Klikk her for å booke tider

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her