Golfshop/kafé

Kjekstad Golfshop og Kafé

Velkommen til vår nye Kjekstad Golfshop og Kafé!

Nå har vi endelig alt samlet på ett sted. Kjekstad Golfklubb driver selv både Golfshop og Kafé. Nå er det opptil deg som medlem eller gjest å bruke fascilitetene, for da består tilbudet! 
Vi er 3 ansatte som jobber der og holder åpent hver dag, fra tidlig til seint. I løpet av sommeren dukker det også opp noen sommerhjelpere.

I vår Golfshop og Kafé får du både booket og bekreftet ditt spill på begge banene. Du får bestilt protimer og kurs. Du får kjøpt medlemskap og booket golfbiler.

Kaféen har et godt utvalg av panini, pølser, toast, baguetter. Vi har "verdens beste" vafler og alltid fersk kaffe. Vi har muffins, boller, sjokolade og lefser. Vi har is, brus og mineralvann! smiley Vi har også skjenkebevilling for øl og vin! 
Vi prøver oss også på litt "dagens" mellom kl. 14 og 18, f.eks. suppe, lapskaus, fish&chips eller karbonadesmørbrød. Kom innom da vel!

Hos oss får du kjøpt alt det du trenger av golfutstyr, både til trening og til spill på banene.Vi har et godt utvalg av baller, pegger og hansker! 

Bruk oss! Vi er der for dere! smiley

(PS! Det er ikke tillatt å nyte medbrakt i klubbens kafé eller i serveringsområdene ute og inne.)
mvh Kjekstad Golfklubb
Tlf. 31297990 - 90821010

VELKOMMEN!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her