Golfshop/kafé

Kjekstad Golfshop og Kafé

Velkommen til Kjekstad Golfshop og Kafé 2021!

Hos oss er alt samlet på ett sted. Kjekstad Golfklubb driver selv både Golfshop og Kafé. Nå er det opptil deg som medlem eller gjest å bruke fascilitetene, for da består tilbudet!
Vi er 3 ansatte som jobber der og holder åpent hver dag, fra tidlig til seint. I løpet av sommeren dukker det også opp noen sommerhjelpere.

I vår Golfshop og Kafé får du både booket og bekreftet ditt spill på begge banene. Du får bestilt leksjoner og kurs. Du får kjøpt medlemskap og booket golfbiler.

Kaféen har mat for enhver gane. I år vil du få kjøpt surdeigsbaguetter og -rundstykker, wraps, toast, panini, foccaccia, frukt, nøtter og mye mer. Vi har "verdens beste" vafler og alltid fersk kaffe. Vi har muffins, sjokolade og lefser. Vi har is, brus og mineralvann! smiley Vi har også skjenkebevilling for øl og vin! Kom innom da vel!

Hos oss får du kjøpt alt det du trenger av golfutstyr, både til trening og til spill på banene.Vi har et godt utvalg av baller, pegger og hansker!

Har du smått med tid før du skal ut å spille, ring oss før du kommer, så står vi klar med mat og det du trenger ellers. Telefon til proshop er 31297990 eller til Bente 90821010.

Bruk oss! Vi er der kun for dere! smiley

(PS! Det er ikke tillatt å nyte medbrakt i klubbens kafé eller i serveringsområdene ute og inne.)

Åpningstider fra uke 42:
Mandag til torsdag: 0900-2100