Herrer - mandag

Mandagsgruppa

Mandagsgruppa er et tilbud til alle herrer i klubben, uavhengig av hcp. Vi spiller Maksimum Golf. Det vil si at maksimum score på et hull vil være hullets par pluss 5 slag. Det vil si maksimum 8 - 9 - eller 10 slag.
Alle runder teller i sammendraget, også ved andre spilleformer.
Selv om vi premierer golfresultater, setter vi det sosiale i høysetet, og samles til kaffe og hyggelig samvær etter runden.

Vi premierer inntil de 3 beste hver gang, avhengig av hvor mange som var påmeldt innen fristen. Man må være tilstede på premieutdelingen for å kunne gjøre krav på premie, ellers går den videre til neste på resultatlisten.
Det vil også være "closest to pin", samt "longest drive" konkurranser hver gang.
I tillegg vil vi hver mandag trekke ut en heldig vinner av en flaske vin.

Som tidligere år blir det også fordelt plasseringspoeng som danner grunnlag for sammenlagt resultatliste etter endt sesong.
Listen vil oppdateres kontinuerlig. Poengene fordeles slik:

1.   plass 24 poeng
2.   plass 20 poeng
3.   plass 18 poeng
4.   plass 16 poeng
5.   plass 15 poeng
og deretter 1 poeng mindre ned til og med 19. plass. Den som har flest poeng ved sesongslutt er totalvinner.

Det vil være 10 runder som er tellende for totalresultatet.

Ved sesongslutt vil det bli premiert for følgende:

1. De fem beste spillerne innen sammenlagt poeng. Her teller dine 10 beste resultater.
    Ved lik score vinner den med laveste handicap ( 50 % av premiepotten ).

2. De fem beste spillerne med beste brutto eclectic ( 25 % av premiepotten ).
    Ved lik score vil den med flest runder gå foran, deretter den med høyest hcp.

3. De fem beste spillerne med beste netto eclectic, i forhold til hcp på siste tellende runde ( 25 % av premiepotten ).
    Ved lik score vil den med flest runder gå foran, deretter den med lavest hcp.

For å være kvalifisert til disse konkurransene, må man ha deltatt i minimum 10 Mandags-turneringer, og
kun resultater fra Mandags-turneringene teller med.

Alle scorekort skal signeres og leveres inn etter runden, og hcp vil bli regulert i Golfbox.

Startkontingent er kr. 70,- Herav går 15 % i avgift til klubben, resten går til premier.

Påmelding:

Hvis du ønsker å spille må du melde deg på hver uke på hjemmesidene.
Det finnes en egen turneringsliste på Herrer - Mandag. Klikk på "Turneringer" i menyen til høyre og klikk på "Påmelding" bak den aktuelle dagen. I turneringslisten vil du også finne startlister og resultater når disse er klare. Klikk på turneringen for å se mer info.

Påmeldingsfrist innen Søndag kl 12.00. Max antall spillere er 32 stk.
Påmelding starter hver Tirsdag kl 00.05. Første mann til mølla..

Så sett av tid fremover og bli med!
PS: For å bli oppdatert på hva som skjer i mandagsgruppa fremover, logg deg inn i medlemsregisteret på disse hjemmesidene. Etter at du er innlogget på medlemssidene , pass på at du abonnerer på Herrer-mandag nyheter under "Mitt oppsett" så får du en notis på e-mail hver gang det legges ut nyheter på hjemmesider vedr. mandagsgruppa.

Sjekk også Herregruppas aktiviteter på torsdager. Her spilles det nettoslag konkurranse hver torsdag, og mange
av klubbens beste spillere er med. Info finnes under "Herrer" på hjemmesiden.

Hilsen Mandags-komiteen

Leder:                     Bjørn R. Jensen